Kanatlandı ama...

Beşiktaş Süper lig'in ikinci yarısında yükselişe geçti ama rakipleriyle olan puan farkı kapanmadı.

Siyah-beyazlılar, ligin ikinci yarısında, ilk yarıdaki performansının üzerine çıktı ancak şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin önüne geçmeyi başaramadı.

Beşiktaş, ligin ilk devresinde gösterdiği performansının üstüne çıkmasına rağmen şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kaldı. İlk iki maçta Akhisarspor ve Erzurumspor'u yenen siyah-beyazlılar, şampiyonluk için iddialı olduğu mesajını vermişti. Ancak sonrasında sürekli inişli çıkışlı bir grafik çizen Şenol Güneş'in öğrencileri seri galibiyetler almaktan uzak kalınca, 17'nci haftayı Başakşehir'in 9 puan gerisinde bitirdi.

FARK YENİDEN AÇILDI

İkinci devreye puan farkını azaltıp şampiyonluk iddiasını sürekli hale getirmek amacıyla giren siyah beyazlılar, ilk devredeki 9 haftaya göre daha başarılı bir performans gösterse de puan farkının açılmasını engelleyemedi. Ligin ilk 9 haftasında 4 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlikle 15 puan toplayan Beşiktaş, ikinci devrenin 9 maçında hiç yenilmemesine rağmen liderle olan puan farkı 11'e yükseldi.

İNANILMAZ BİR GRAFİK ÇİZDİLER
İkinci devrenin 9 haftasını 6 galibiyet, 3 beraberlikle geçen siyah beyazlılar 21 puan toplamasına rağmen, Başakşehir'in ve Galatasaray'ın inanılmaz grafiğine takıldı ve puan farkı liderle 11, ikinci ile 5 olarak kaldı. Hem Başakşehir hem de Galatasaray ikinci devrenin 9 maçında 7 galibiyet ve 2 beraberlik alarak hem puan farkını açtılar hem de yollarına emin adımlarla devam ettiler.

Burak, ikinci Beşiktaş döneminde 8 lig karşılaşmasında görev alıp, 6 kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli oyuncu, özellikle Vodafone Park'taki maçlarda ortaya koyduğu performansıyla dikkati çekiyor. Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yaptığı 5 lig maçında görev alan Burak, 6 gol atmayı başardı. Daha önce Beşiktaş formasıyla derbilerde gol atamayan Burak, bu kez F.Bahçe filelerini 2 kez havalandırdı.

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI