Kaptanlardan Çok Özel Motivasyon

Beşiktaş'ta keyifli geçen antrenmanın da etkisiyle arkadaşlarını toparlayan Atiba, Necip ve Oğuzhan motivasyonu artırmak için konuşma yaptı.

Beşiktaş'ta keyifli geçen antrenmanın da etkisiyle arkadaşlarını toparlayan Atiba, Necip ve Oğuzhan motivasyonu artırmak için konuşma yaptı. 

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş kaptanları yaptıkları konuşmada, lig yarışından erken kopmamak için puan kaybı yapmamaları gerektiğini anlattı. Atiba, "Avrupa'da yokuz. Bu sayede lige kolayca odaklanabilmeliyiz. Üst üste yenilgilerin ardından Denizlispor galibiyeti hepimiz için güzel bir başlangıç motivasyon sağlayabilir" ifadesini kullandı. 


ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPALIM

Siyah-Beyazlılarda ardından Özyakup konuştu. Tecrübeli orta saha "Evet bizim gibi takımlar için taraftarın desteğini alamamak büyük bir dezavantaj. Ama her zaman arkamızda olduklarını biliyoruz. Hem Avrupa'daki sonuçlar hem de ligdeki durumumuz onları bizden daha çok üzüyor. Taraftarın yüzünü güldürmek bizim boynumuzun borcu" dedi. Necip Uysal da şunları söyledi; "Beşiktaş Yönetimi  ve teknik kadromuz bu zor dönemde elinden geleni yapıyor. Bizim de sahada üstümüze düşeni yapmamız gerek. Yarıştan erken koparsak zaten uzun olan sezon hepimiz için işkenceye dönüşür." 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI