Karius: Artık dayanamıyorum

Loris Karius, Almanya'ya gitmek için yönetimden izin istedi.

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Loris Karius, yönetimin kapısını çaldı, ülkesi Almanya’ya gitmek için izin istedi. “Dayanamıyorum, Almanya’ya dönmek istiyorum” diyen 26 yaşındaki eldivene Siyah-Beyazlılar’ın cevabı net oldu: Gidersen ceza uygularız!

Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre; Koronavirüsle mücadele kapsamında Beşiktaş’ın aldığı önlemlerden biri de yabancı oyuncuların Türkiye’den ayrılmamaları yönündeydi. Ancak bu kararın üzerinden 3 gün geçmeden takımın tecrübeli file bekçisi Loris Karius, ülkesi Almanya’ya gitmek için Siyah-Beyazlı yönetimden izin istedi.

Kız arkadaşı Sophia Thomalla ile birlikte İstanbul’dan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki kalecinin, “Artık dayanamıyorum. Ülkeme dönmek istiyorum” dediği öğrenildi. Yönetimin Karius’a cevabı ise olumlu olmadı...

‘Tesislere mühür vurup...’

Alman kaleci ile yapılan görüşmede, TFF’den liglerin başlamasıyla ilgili net bir bilgi olmadığını belirten yönetimin, “Gidersen ceza uygularız” uyarısını yaptığı bildirildi. Yönetim, daha sonra teknik direktör Sergen Yalçın ile de görüşüp antrenmanların başlama tarihi hakkında bilgi istedi. Yalçın’ın “Ne zaman başlayacağı belli olmayan lig için takımı nasıl toplayayım. Tesislerin kapısına mühür vurup burada yaşamamız lazım. Bu oyuncuların moralini bozar. Süreci bekleyelim” karşılığını verdiği öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI