Karius için papatya falı

Beşiktaş Yönetimi Loris Karius için karar aşamasında...

Yeni sezonda maliyetleri düşürmek isteyen Beşiktaş yönetimi Alman file bekçisi için son kararını önümüzdeki hafta verecek.

Beşiktaş'ta tüm gözler yeni sezonda yapılacak olan yeniden yapılanmaya çevrilmiş durumda.

Sezonu ilk iki sırada bitiremediği için Şampiyonlar Ligi'ne kalamayan Beşiktaş'ta hedef takım bütçesinde küçülmeye gitmek.

İmza parasıyla beraber 4 milyon euro kazanan Vida'dan sonra 3.5 milyon euro'luk maliyeti ile takımın en fazla kazanan ikinci ismi olan kaleci Loris Karius'la ne yapılacağı merak konusu oldu.

Siyah beyazlıların önünde iki yol var. Birincisi Alman kalecinin 8.5 milyon euro'luk bonservisini almak, performansını yükseltmesini beklemek ve gelecek sezon sonunda iyi bir rakama satmak.

Diğer bir seçenek ise Liverpool'la anlaşarak kiralık anlaşmasını feshetmek. Yönetim bu kararını önümüzdeki hafta içerisinde verecek.

210 MAÇTA 266 GOL!

Siyah beyazlıların Alman kalecisi Loris Karius, profesyonel futbol kariyerinde toplam 210 resmi karşılaşmada görev aldı.

Bu maçlarda kalesinde 266 gol gören 25 yaşındaki file bekçisi, 66 mücadelede ise rakiplerine gol izni vermedi.

Beşiktaş'ta 6 maçta gol yemeyen Karius, Mainz formasıyla 32, Liverpool'da ise 22 maçta kalesinde gol görmedi.

Karius, bu sezon 5'i UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplam 34 resmi karşılaşmada siyahbeyazlı formayı terletti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI