Karius'a gönderme

İngiltere'de Karius yine tartışma konusu oldu.

Liverpool taraftarı, Manchester United kalecisi David de Gea’nın Barcelona maçında yediği gole, Karius üzerinden gönderme yaptı.

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius, bu sezon yediği gollerle yine gündem olurken; bu kez İngiltere'den Liverpool taraftarları Alman kaleci üzerinden David de Gea'ya yüklendi. Liverpool'un geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı oynadığı maçta Karius yediği hatalı gol nedeniyle alay konusu edilmişti. Bu kez Liverpool'lu taraftarlar Manchester United'ın kalecisi David de Gea ile dalga geçti. İngiliz ekibinde kaleci David de Gea, önceki akşam Messi'nin ceza sahası dışından çektiği şutta büyük bir hata yaparak golü yedi. Liverpool taraftarları, ezeli rakiplerinin kalecisiyle dalga geçerken; geçen yıl Karius ile alay edilmesine şu yorumlarla karşılık verdi:

Bu hatayı Karius yapsaydı alay ederlerdi ama De Gea yapınca görmezden gelip kör oluyorlar.

Manchester United taraftarı, Karius hakkında şimdi sessiz olabilirsiniz.

Sanırım Manchester taraftarından Karius hakkında artık şaka duymayacağız.

Karıus ile De Gea arasındaki tek fark, Karius finale çıkmıştı!

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI