Karius'tan olay gönderme

Alman kalecinin, maçın ardından Twitter’dan gülümsediği fotoğrafı paylaşıp altına, ‘sus işareti’ emojisini koyması, Güneş’e mesaj olarak algılandı.

Şenol Güneş’in, “Çok yetenekli ama olmadı. Elektriği, heyecanı donuk” sözleriyle eleştirdiği Karius, hocasına, “Medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu. Bu durum beni rahatsız etti” cevabını vermişti. Alman kalecinin, maçın ardından sosyal medyadan gülümsediği fotoğrafı paylaşıp altına, ‘sus işareti’ emojisini koyması, Güneş’e mesaj olarak algılandı. Ancak Karius’un takım arkadaşlarına, “Hocayla aramızda sorun yok” dediği öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta Konyaspor’la oynadıkları karşılaşmanın ardından takımın Alman file bekçisi Loris Karius’u ağır ifadelerle eleştirmişti.

Güneş, basın toplantısında, “Karius çok yetenekli ama olmadı. Şu ana kadarki görüntüsüyle tutmadığını gösterdi. Elektriği, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var” ifadelerini kullanmıştı.

25 yaşındaki file bekçisi de önceki günkü Göztepe mücadelesinin ardından hocasına, “Şenol Güneş, medyadan önce benimle konuşsa daha iyi olurdu, bunu ona da söyledim. Bu durum beni biraz rahatsız etti” sözleriyle cevap vermişti.

‘Ben şikayet etmem’

Göztepe mücadelesinin ardından basın toplantısında Loris Karius’un sözlerine cevap veren Şenol Güneş, “Ben oyuncumdan şikayet etmem, karar veririm. Karius, devamını da söyledi mi? Bunlar yaşanır ama dik duracaksın’ dedim” yorumunu yapmıştı.

Karşılıklı verilen demeçlerin ardından Karius’un Twitter hesabından maç sonu yaptığı paylaşım olay yarattı.

Loris Karius, Instagram’dan yaptığı paylaşımda karşılaşmanın sonunda gülümsediği fotoğrafı yayınlayıp görüntünün altına; top, çarpı, kale ve sus işareti yapan emoji görüntüsü paylaştı.


Tepki ve destek mesajları...

Karius’un yaptığı paylaşımda kullandığı emojinin sonunda sus işaretinin bulunması, sosyal medyada Güneş’e mesaj olarak yorumlandı.

Ancak deneyimli file bekçisinin takım arkadaşlarına soyunma odasında, “Şenol hocayla aramızda sorun yok” dediği öğrenildi.

Öte yandan paylaşıma yapılan yorumlarda Karius’a tepki ve destek mesajları paylaşıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI