Karius'un sevgilisinden açıklama

Beşiktaş’ın sezon başında iki yıllığına Liverpool’dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius’un yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağının cevabı belli oldu.

Beşiktaş’ın sezon başında iki yıllığına Liverpool’dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius’un yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağının cevabı belli oldu. Geldiği ilk günlerde yediği hatalı gollerle büyük eleştiri alan Alman kaleci, sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla geçerli not almıştı.

Karius, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve bir yıl daha devam etmek istediğine yönelik açıklamalar yapsa da zaman zaman ismi transferde Alman kulüpleri ile anılıyordu. Öte yandan Alman kalecinin kız arkadaşı Alman model Sophia Thomalla, Beşiktaş’taki gelecekleri hakkında Alman medyasına açıklamalarda bulundu. Karius’un Almanya’ya zor geleceğini ifade eden Thomalla, “Loris, maçlar ve antrenmanlar sebebiyle Almanya’ya zor gelebilir. Bu yüzden ben İstanbul’a yerleşme kararı aldım. Boğaz manzarası gerçekten muhteşem. Karius’un Beşiktaş’la 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Önümüzdeki yıl da Türkiye’de kalmaya devam edeceğim” diye konuştu. Sophia, “İçinde bulunduğumuz yaz aylarında Türkçe dersleri almaya başlamak istiyorum. Artık yarı Türk sayılırım. Türkiye gerçekten çok güzel bir ülke. Yemekler de harika. İstanbul’da gezilip görülecek ve vakit geçirilecek yerlerin sayısı fazla. Bu sebeple sıkılmıyorum. Karius’un Beşiktaş’la sözleşmesini tamamlamasının ardından ne yaparız bilmiyorum. Bu sorunun yanıtını önümüzdeki yıl alacağız” yorumunda bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI