Kartal Deplasmanda Kazandı

Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol takımı, deplasmanda İstanbul Üniversitesi ile karşılaştı.

Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol takımı, deplasmanda İstanbul Üniversitesi ile karşılaştı. Beşiktaş Aygaz maça; kalede Mirhan, kanatlarda Harun-Doğukan, orta oyun kurucuda Genco, sol oyun kurucuda Fatih, sağ oyun kurucuda Ozan ve pivotta Mehmet ilk 7’siyle maça başladı.

Savunma ağırlıklı kadroyla maça başlayan Beşiktaş, ilk dakikalarda geriye düşse de 20. dakikada 10-9 öne geçti. Son 10 dakikada tempoyu artıran, ilk yarıyı 12-18 önde bitirdi. İkinci yarıda da hızını kaybetmeyen Beşiktaş Aygaz, özellikle kanattan gelen gollerle farkı açtı. Harun’un 11 golle yıldızlaştığı maçta, Ozan 8, Görkem 7 gol atarak, skor yükünü çeken isimler olarak dikkat çekti. 60 dakika sonunda salondan 23-39 gibi farklı bir skorla ayrılan Beşiktaş Aygaz, Süper Lig’de puanını 5’e yükseltti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI