Kartal Kayra sürprizi

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebiyle 8 numara aranıyor. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebiyle 8 numara aranıyor. Ancak karşılaşılan rakamlar Ahmet Nur Çebi'nin canını sıkıyor. Akla gelen çözüm ise Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile oynadığı maçta yıldızlaşan Kartal Kayra Yılmaz'ı takıma geri döndürmek...

Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş’in talebiyle 8 numara arıyor… Gedson Fernandes’e yardım edecek, Salih Uçan’la rotasyona girecek bir oyuncu olmasını amaçlıyor. Ozan Tufan olmadı. Mohammed Kanno’yu Al-Hilal vermedi. Elneny ve Shelvey gibi oyuncu ise sakat.

El atılan her oyuncu için ortaya çıkan rakamlar ise Başkan Ahmet Nur Çebi’nin canını sıkıyor. Josef de Souza’nın kısa süre içinde döneceği de hesaplandığında “geçici çözüm” aranıyor.

Geçici çözüm için akıllara gelen ise Kartal Kayra Yılmaz oldu. Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında izlediği genç oyuncunun performansını beğendi. Ümraniyespor’la görüşülerek ligin ikinci yarısında kiralık sözleşmesinin feshedilip takıma dönebileceği mesajını verdi.

İşte Kartal Kayra'nın Fenerbahçe maçı istatistikleri: 

Süre: 84 dakika

Topla buluşma: 43

Pas: 24

Pas yüzdesi: 58.3

Aldığı faul: 2

Top çalma: 3

Top kapma: 3

Uzaklaştırma: 3

Uzun top 10/2

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI