Kartal uçuşa geçti

Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısındaki başarılı performansı göz kamaştırıyor.

Süper Lig’de sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Beşiktaş, ikinci yarıya adeta damga vurdu. Siyah-beyazlı takım, üst üste aldığı galibiyetlerle ligin zirvesi ile arasındaki puan farkını iyice düşürdü.

İlk yarı performansı çok kötü

Süper Lig’in ilk yarısındaki 17 maçta 7 galibiyet ve beşer beraberlikle yenilgi alarak 26 puan toplayabilen Kara Kartal, sezonun ikinci devresinde oynadığı 11 maçta ise ilk bölümdeki performansını geride bırakmayı başardı. Beşiktaş, söz konusu periyotta 8 galibiyet ve 3 beraberlikle 27 puana ulaştı. İlk yarıda 28 gol atabilen Siyah-Beyazlılar, ikinci yarının 11 mücadelesinde ise fileleri 32 kez havalandırdı.

Her şey Beşiktaş’ın elinde

Lider Başakşehir’in 8 puan gerisinde şampiyonluk umutlarını az da olsa sürdüren Kara Kartal, ilk hedef olarak ligi ikinci bitirmeyi seçti. İkinci sıradaki Galatasaray’ın sadece üç puan gerisinde yer alan Siyah-beyazlılar, ligde kalan 6 maçın hepsini kazanması durumunda sezonu ikinci bitirmeyi de garantilemiş olacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI