Kartal'ın yeni kanadı Brian Lozano mı?

Beşiktaş transfer haberleri...Devre arasında kanat oyuncu transfer edilmesini isteyen Abdullah Avcı'nın verdiği ismin Santos Laguna forması giten Brian Lozano olduğu iddia edildi.

Beşiktaş son dakika transfer haberleri...Devre arasında kanat oyuncu transfer edilmesini isteyen Abdullah Avcı'nın verdiği ismin Santos Laguna forması giten Brian Lozano olduğu iddia edildi.

Devre arasında kadrosuna forvet ve kanat transferi yapmak isteyen Beşiktaş için sürpriz bir iddia orta atıldı. Uruguay'dan Ovacion gazetesi; Beşiktaş'ın Santos Laguna takımında forma giyen Brian Lozano ile ilgilendiğini iddia etti.

Ovacion gazetesi; Meksika'nın Santos Laguna takımında forma giyen Brian Lozano'ya Los Angeles ve birkaç Avrupa takımı dışında Beşiktaş'ın da talip olduğunu yazdı.

Abdullah Avcı kanat istiyor

Bilindiği üzere kanat oyuncularının performansından memnun olmayan Abdullah Avcı, yönetimden devre arası için kanat transferi istemişti. Abdullah Avcı, Lens'in gönderilmesini, Tyler Boyd'un ise kiralanmasını istiyor.

Brian Lozano istatistikleriyle mest etti

Sol kanatta forma giyen 25 yaşındaki Uruguaylı oyuncu Brian Lozano, bu sezon Santos Laguna formasıyla çıktığı 21 maçta 10 gol atıp, 7 asist gerçekleştirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI