Kavga Büyüyor

Beşiktaş ile Bursaspor ararısnad oynanan basketbol maçında yaşanan kavga saha dışında da sürüyor.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 3’üncü haftasında Beşiktaş Icrypex deplasmanda Frutti Extra Bursaspor’u 76-73 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Ancak Bursa'da Tofaş Spor Salonu'nda oynanan Bursaspor Beşiktaş maçında kavga çıktı. Taraftarın kavgası maçın durmasına sebep oldu. Polislerin araya girmesiyle taraftarlar sakinleştirildi. Taraftarların sakinleşmesinin ardından maç devam etti. Polis ekipleri başka bir kavganın çıkmaması için güvenlik önlemlerini arttırdı.

Nedim Yücel'in Beşiktaş'tan ihracı isteniyor
Maçın sonrası Beşiktaş kongre üyesi olan Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel'in Beşiktaş Icrypex Başantrenörü Ahmet Kandemir tarafından kulüpten ihracı istendi. 

Ahmet Kandemir, kongre üyesi olan Nedim Yücel'in ihracı için dilekçe vereceğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş kongre üyesi olarak Beşiktaş antrenörüne saldırdı"
"Maçtan bir gün önce antrenman yapmamızı önlemek için defalarca saati değiştirdiler, biz de sonunda antrenman yapmamaya karar verdik. Maç boyunca tribünlerden kulübümüze küfür edildi ama bunlar maçın hakemleri tarafından duyulmadı. Maç sırasında Nedim Yücel'in sahaya girdiği pozisyonda hakemlere 'Biz yapsak teknik faul verip atarsınız' dedim. Sanırım bu sözlerime takıldı ve devre sonunda soyunma odasına giderken ev sahibi takımın menajeri olarak gereksiz konuşmalar yapmaya başladı. Ben de dönüp bir şeyler söyledim. Nedim Yücel bir Beşiktaş kongre üyesi olarak Beşiktaş antrenörüne saldırdı ve dolayısıyla kulübümüze yanlış yaptı. Disiplin kuruluna sevki için başvurumu yapacağım."

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI