Kavgalarla Gündeme Gelen Mesut Urgancılar, Haluk Levent'le De Kapışmıştı

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar tam 9 sene sonra yine bir gerginlikle gündemde.

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar tam 9 sene sonra yine bir gerginlikle gündemde...

Kartalhaber, Urgancılar'ın gündemi meşgul eden kavgaları derledi. 

Çoğunlukla yaşadığı kavgalarla gündeme gelen Urgancılar 9 yılın ardından ünlü televizyoncu Acun ılıcalı'yla yaşadığı kavgayla manşetleri süslüyor. 

Yıl 2012... Beşiktaşlı sanatçı Haluk Levent, Beşiktaş'a destek olmak için anlamlı bir harekete imza atmıştı. 

Haluk Levent'ın Feda tişörtü alanlara İzmir’de bedava konser vermesi Beşiktaş Yönetimi tarafından engellenmeye çalışılmıştı. O dönemki başkan Fikret Orman'ın sağ kolu Mesut Urgancılar'dı ve bu yönetimdeki görevi bugünkü gibi genel sekreterdi. 

Haluk Levent kendisi hakkında açıklamalarda bulunan o dönemki başkan Fikret Orman'ın sağ kolu olan Genel Sekreter Mesut Urgancılar’a sert yanıt vermiş ve bu olay Türkiye gündeminde bir haylı tartışılmıştı. 

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, sert bir açıklama yapmış, “Haluk Levent’in sanat yaşamı bitmiş, Besiktaş üzerinden reklam yapıyor” sözleri büyük yankı uyandırmıştı. 

Bu sözler üzerine Haluk Levent de Twitter hesabından şu açıklamaları yapmıştı; “Mesut Urgancılar “Haluk Levent'in sanat yaşamı bitmiş Beşiktaş üzerinden reklam yapıyor” demiş. Sanat ne demek Mesut usta? Şarkılar ölür mü? Son 1 ayda yaptığım 17 konserime gelen 200 bine yakın insan uzaydan mı geldi Mesut Usta? Onlar ölü bir adamı niye dinlesinler ki? Senin sanat anlayışında “yaşamak” için iki dakikada iki hatunla Bodrum’da fink mi atayım? Magazin fazla bahsederse ölmemiş mi olurum..? 

Beşiktaş maçlarına gelenlerin sülalesi sorgulansın Mesut. Eğer icra borçları varsa içeri alınmasın. Maç izletilmesin. Böylece tertemiz oluruz ve Beşiktaş yönetiminde bu anlayış hakim oldukça Beşiktaştan nefret etmeyeceğiz.. Beşiktaş’a daha çok sarılıp onu koruyacağız Sn. Mesut Urgancılar.”

Yıl 2021Sahnede Yine Mesut Urgancılar Var 

Tam 9 yıl sonra... Mesut Urgancılar bu sefer de Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sağ kolu olarak Beşiktaş'ın yine genel sekreterlik koltuğunda oturuyor. 

Urgancılar'ın bu seferki hedefinde ise Beşiktaş maçı nedeniyle Erzurumspor için yardım kampanyasını erteleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı var. 

Urgancılar, usta televizyoncuyu "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Cevaptaki 'sen' vurgusu 

Acun Ilıcalı da bunun üzerine "Bize bu şekilde bir imayı yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli" karşılığını verirken, siyah beyazlı yöneticiye 'sen' diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Urgancılar'dan Ilıcalı'ya bir tepki daha 

Bunun üzerine bir kez daha sosyal medyadan paylaşım yapan Mesut Urgancılar, "Tanımadığınıza 'siz' demeli, polemikten rating ummamalısınız. Gönül verdiğiniz renklerinizin ve yardım etmeye çalıştıklarınızın zamansız girişiminizden zarar görmemesi uyarısına teşekkür etmelisiniz. İyilik adına paradan söz etmek cehalet, yardımı dillendirmek erdemsizliktir" diyerek Ilıcalı'ya sert çıktı. 

Yine Kavga Yine Urgancılar... Locada tekme tokat kavga 

Tarih 26 Ağustos 2012... Beşiktaş ile Galatasaray İnönü Stadı'nda karşılaşıyorlar. Hafzılarda Galatasaray forması giyen Burak Yılmaz'ın kendini yere attığı ve son dakikalarda o penaltı golüyle  3-3 biten maç... 

Derbinin devre arasında iki loca arasında sözlü tartışmayla başlayan gerginlik tekme tokat kavgaya dönüyor. Kavganın başrolünde yine o dönem Fikret Orman'ın sağ kolu olan Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar var. 

Urgancılar’ın davetlisi olarak maçı izlemeye gelen Bedri Baykam ve Fransız Başkonsolosu Herve Magro bir anda kavganın ortasında kalıyorlar.  Yanlarında oğulları da bulunan ikilinin olduğu locada Galatasaraylı futbolcu Elmander’in beraberlik golünden sonra sözlü sataşmada bulunuluyor. Yan locadan “Sizin ne işiniz var burda” sataşmasından sonra ortam geriliyor ve devre arasında ortalık karışıyor. 

Beşiktaşlı yöneticiler araya girdi

Saldırgan taraftarlar Baykam’ın üzerine yürürken Beşiktaşlı yöneticiler olaya hemen müdahale etti. Locaların dar olması izdihama sebep olurken yaşanan yığılmada kadın taraftarlar ezilme tehlikesi yaşadı. İddaya göre Mesut Urgancılar ve misafirleri stadda Beşiktaşlı taraftarlar taraflarlar dayak yemiş ve kamera kayıtları da bunu doğrular derecesindeydi. Olaydan büyük üzüntü duyan o dönemin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman locaya saldırıda bulunan bazı kongre üyelerini kulübe çağırmış ve aldığı yanıtla şoke olmuştu. ''Mesut Urgancılar ve konukları alkol sınırlarını aşıp bizi ağır sözlerle tahrik etti. yaptığımız saldırıdan dolayı pişman değiliz.'' Orman bu gelişmenin ardından Beşiktaş daha fazla zarar görmesin diye olayı üstünü kapatıyor. 

Bakalım kavgalarıyla gündeme gelen Mesut Urgancılar'ın bundan sonrasındaki hedefinde kim olacak? 

Kartalhaber.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI