Kayıp adam Quaresma!

Malmö maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan Quaresma, Trabzonspor karşılaşmasına da ilk 11’de başlaması dikkat çekti.

Malmö maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olan Quaresma, Trabzonspor karşılaşmasına da ilk 11’de başlaması dikkat çekti. Oyunun ilk bölümünde hücum hattında beklenen etkiyi gösteremeyen yıldız futbolcu, bundan dolayı bu sezon ikinci kez 45 dakika sonunda kenara alındı.

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, UEFA Avrupa Ligi’nde hafta içinde Malmö karşısında gördüğü kırmızı kart sonrasında eleştirilerin hedefi olmuştu. Yönetiminden konuyla ilgili olarak para cezası alan Q7 ek olarak taraftarın büyük tepkisi sonrasında sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla özür dilemişti. Bu gelişme sonrasında teknik direktör Şenol Güneş’ten Trabzonspor karşılaşmasında görevi alan tecrübeli futbolcu ilk 11’de başladığı maçta 45 dakika sahada kaldı. Oyunun ilk bölümünde sergilediği futbolla beklenenin altında kalan Quaresma, bu gelişme sonrasında kenara alındı.

Kulübede sevinç yaşadı

Maçta 3 kez rakip futbolcularla girdiği ikili mücadelede topu kaptıran 35 yaşındaki futbolcu, takımın hücum hattında beklenen etkiyi oluşturamayınca yerini Caner Erkin’e bıraktı. Deneyimli kanat oyuncusu, Konyaspor maçının ardından bu sezon ikinci kez 45 dakika sonunda kenara alındı. Karşılaşmanın kalanını yedek kulübesindeki yerinden izleyen Quaresma’nın, Trabzonspor’un ikinci golü sonrasında büyük üzüntü yaşadığı gözlendi. Oyunun ilerleyen dakikalarında farkın önce bire inmesi, son anlarda da Mustafa Pektemek’in beraberliği getiren golü sonrasında yıldız futbolcu da sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI