KD Soccer Academy 1

Beşiktaş'ta birçok başarıya imza atan teknik direktör Kaan Demir KD Soccer Academy altında birçok genci futbol dünyasına kazandırıyor.

2015 yılından itibaren faaliyete geçen Beşiktaş'ın eski altyapı teknik direktörlerinden Kaan Demir'in sahibi olduğu KD Soccer Academy; çocuklara ve gençlere bireysel ve grup halinde, temel futbol tekniklerinin öğretimine ve gelişimine yardımcı olmak, fiziksel ve mental olarak gelişmelerine katkıda bulunmak, bireysel ve grup halinde pozisyon oyun bilgilerini öğretmek ve gelişmeleri yönünde önemli bir eğitim veriyor. . 

Kartalhaber'e konuşan Demir, ''Kuruluş amacımızın en büyük etkenlerinden biri de takım çalışmalarında, antrenörlerin yeterli zamanı ve fiziki şartları bulamamalarından dolayı, bireysel çalışmaları neredeyse hiç yapamamalarıdır. Bireysel futbol akademileri, özellikle Almanya, İngiltere, Belçika ve Hollanda başta olmak üzere, Avrupa genelinde gelişmiş futbol ülkelerinde bir çok ünlü profesyonel kulübün altyapı oyuncularına, kulüplerin istekleri üzerine eğitim vermektedir. KD Soccer Academy olarak, 4-5 Numaralı Top, Huni ve Şapkalar, Yer Merdiveni, Şişme Adamlar, SKLZ Kuvvet Yeleği, SKLZ Paraşüt, SKLZ Pas Bandı, SKLZ Reaksiyon Bandı, Kuvvet Lastiği, Denge Pedleri, Bosu, Kale Şut Hedef Brandası, Plyometric Sıçrama Engeller ve Plyo Box, Stepper, Pilates Topları, Direnç Lastikleri, SKLZ Solo Assist, Sklz Pro Top sürme (Dripling Gözlüğü) antrenman ekipmanlarımızla birlikte benzer bir desteği, Türkiye genelindeki profesyonel kulüplerle çalışıyoruz'' dedi. 

Kaan Demir şöyle devam etti; "Eğitimlerimizde özellikle 3. Bölümde Türkiyede en önemli noktada en kaliteli eğitimi vermekteyiz. Saha calışmaları - Salon calışmaları ve Görsel eğitimler seklinde. Oyuncularımızın lig macları izlenip maçlarda eksiklikleri, artı yönleri üzerine de calışma programları hazırlayıp teorik ve pratikte de uygulama yapıp oyuncularımızın performanslarını artırmaktayız. Türkiyede bireysel  futbol eğitiminin öncüsüyüz ve en iyisi olmaya devam ediyoruz. Avrupa'nın birçok internet sitesi ve teknik adamları tarafından calışmalarımız takip edilmekte olması bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Avrupa'daki oyuncuların akademimizde çalışma istekleri karşısında 
 önemli adımlar atmış bulunmaktayız. Bundesliga ve Premier Lig ve Süper Lig takımlarımızın altyapılarına davet edilen oyuncularla extra olarak calışmalar yapmaktayız.''

www.kdsocceracademy.com
İnstagram : k.d_socceracademy


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI