Kevin Bua Geliyor

Beşiktaş, Kevin Bua tranfserinde sona geldi.

Beşiktaş Yönetimi, İsviçre'nin Basel kulübüyle sözleşmesi sona eren Kevin Bua ile anlaşmaya vardı. Bedelsiz Beşiktaş'a transfer olacak olan 26 yaşındaki İsviçreli oyuncu hem sol açık hem de 10 numara pozisyonlarında  görev yapabiliyor. 

Akşam'ın haberine göre, yeni sezonda hem maliyetleri düşürmek hem de iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Basel’le sözleşmesi sona eren Kevin Bua ile el sıkıştı. İsviçreli futbolcunun oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul’a gelip, resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

SERGEN YALÇIN ÇOK İSTİYOR

Sol açıkta ve orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayabilen Bua’nın transferinin Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın isteği üzerine gerçekleştiği de kaydedildi. 26 yaşındaki İsviçreli oyuncu, Basel’le çıktığı 100 lig maçında 20 gol atarken gösterirken, 26 asist yaptı. Bu futbolcunun uzun zamandır Beşiktaş izleme ekibi tarafından takip edildiği ve olumlu rapor verdiği de belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI