Khaled Walid Beşiktaş'ta

3 Kupalı Şampiyon'dan İlk Hamle! Khaled Walid Beşiktaş'ta

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, 2024-2025 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Mısırlı pivot Khaled Walid ile sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki Mısırlı oyuncu, Zamalek Kulübü'nden transfer edildi. Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Khaled Walid’e Beşiktaş ailesine hoş geldin der, şanlı formamızla üstün başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Khaled Walid Kimdir?

18 Eylül 1998 yılında Mısır’da dünyaya gelen Khaled Walid, 1.95 cm boyunda ve 105 kilo ağırlığında. Mısır’ın Zamalek Spor Kulübü’nde forma giyen Walid, aynı zamanda Mısır Hentbol Milli Takımı oyuncusudur. Walid’in başarıları arasında şunlar yer alıyor:

Milli Takım Başarıları:

Afrika Gençler Şampiyonası ikinciliği

Gençler Afrika Şampiyonası Şampiyonluğu

Gençler Hentbol Dünya Kupası üçüncülüğü

Erkekler Afrika Şampiyonası 2020 Şampiyonluğu

Erkekler Afrika 2024 Şampiyonluğu

Kulüp Başarıları:

Erkekler Afrika Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu

İki defa Mısır Ligi Şampiyonluğu

Afrika Süper Kupası Şampiyonluğu

İki kez Mısır Süper Kupası Şampiyonluğu

Afrika Kupası Şampiyonluğu

Son olarak, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Mısır Milli Takımı ile yarı final oynayan Khaled Walid, 2024 Paris Olimpiyatları için aday kadroda yer alıyor.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI