Kim Bu Emre Bilgin?

Beşiktaş'ın, Başakşehir mücadelesinde çok büyük ihtimalle kaleyi Emre Bilgin koruyacak.

Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran sakatlık geçirdi. Elinde başka kaleci kalmayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın Başakşehir maçında 2004 doğumlu Emre Bilgin'i sahaya sürmesi bekleniyor. Beşiktaş kalecisi Emre Bilgin kimdir? Kaç yaşında? Emre Bilgin hakkında bilinmesi gerekenler... 

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu cezası nedeniyle Başakşehir maçında oynamayacak. Yerine Utku Yuvakuran'ın oynaması beklenirken Utku Yuvakuran'dan kötü haber geldi. Sakatlanan genç kalecinin Başakşehir maçında oynaması zor görünüyor. Utku Yuvakuran Başakşehir maçına yetişemezse kaleyi 2004 doğumlu Emre Bilgin koruyacak. 

Emre Bilgin kimdir?

26 Şubat 2004 Güngören doğumlu olan Emre Bilgin kariyerine 2013 yılında Bayrampaşa Demirspor'da başladı. 16 yaşındaki kaleci 2014 yılında ise Beşiktaş'a transfer oldu. Genç oyuncu sırasıyla U14, U15, ve U17 takımlarında kaleyi korudu. Emre Bilgin ayrıca 18 kez de alt yaş gruplarda milli takımlara davet aldı.

3 yıllık sözleşme imzalandı!

Beşiktaş'ın alt yapısında büyük beklentilerin olduğu 16 yaşındaki kaleci Emre Bilgin ile siyah-beyazlı kulüp 3 ay önce 3 yıllık sözleşme imzaladı. Genç kalecinin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Emre bu sezon A Takımla antrenmanlara çıkıyordu.

1.88 boyundaki Emre Bilgin sol ayağını kullanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI