Kimler gidecek, kimler gelecek?

Son dakika Beşiktaş haberleri...Bu sezon tüm kulvarlarda hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gözünü yeni sezona çevirdi.

Son dakika Beşiktaş haberleri...Bu sezon tüm kulvarlarda hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gözünü yeni sezona çevirdi. Siyah beyazlı yönetim, doğru planlamayla sezona güçlü bir şekilde girmeyi amaçlıyor.

Son dakika Beşiktaş haberi...Tüm kulvarlarda beklentileri karşılayamayan Beşiktaş, gözünü yeni sezona çevirdi. Siyah beyazlı yönetim, doğru planlamayla sezona güçlü bir şekilde girmeyi amaçlıyor. 

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda daha az maliyetli ancak iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. Siyah beyazlılar, ayrılacak futbolcuların ardından bütçeyi yeniden oluşturacak.

Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için kadrosunu da buna göre şekillendirmişti. Batshuayi, Pjanic, Teixeira gibi futbolculara yüksek maaş ödeyen siyah beyazlılar, yeni sezonda daha dengeli bir takım kurmaya çalışacak. Maaş ortalamasını 1 milyon euro dolayında tutmak isteyen yönetim, sadece santrfor transferi için istisna yapacak. 

SÖRLOTH

Alexander Sörloth ile temaslarını sürdüren siyah beyazlılar, maaş ve bonservis konusunda anlaşma sağlarsa Norveçli golcüyü kadrosuna katacak.

GÜVEN YALÇIN

Güven Yalçın ile sözleşmesini uzatması için bir kez daha görüşüldü. Takımda kalma ihtimali doğan 23 yaşındaki futbolcunun durumu ligin bitimiyle netleşecek. 

VIDA VE LARIN

Larin ve Vida da ayrılığın eşiğinde... Yönetim Vida'ya 1.5 milyon Euro, Larin'e ise 1.7 milyon Euro'luk tekliflerine olumlu yanıt alamazken iki ismin de veda etmesi bekleniyor.

RIDVAN YILMAZ

Beşiktaş'ta Torino'nun peşinde olduğun Rıdvan Yılmaz konusunda ise bekleyiş devam ediyor.  (Habertürk)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI