Kiralıklar bir başka

Beşiktaş'a geçici transferle gelen ve siyah-beyazlı formayı giyen 4 futbolcu, ortalama 74 dakika sahada kalırken, fileleri toplamda 7 kez havalandırdı. İşte detaylar (BJK Haber)

Süper Lig'de Dünya Kupası arasının ardından seri yakalayarak zirve yarışında iddialı konuma gelmek isteyen Beşiktaş, ligde şu ana kadar kiralık oalarak forma giyen oyuncularından en fazla gol katkısı alan takım konumunda bulunuyor.


Milliyet'ten Cengiz Malgır'ın haberine göre; Beşiktaş'a geçici transferle gelen ve siyah-beyazlı formayı giyen 4 futbolcu, ortalama 74 dakika sahada kalırken, fileleri toplamda 7 kez havalandırdı. Kartal'da Dele Alli, Wout Weghorst, Arthur Masuaku ve Tayfur Bingöl kiralık olarak forma giyiyor. Bununla beraber kiralık oyuncuları ortalama 79 dakika sahada kalan Adana Demir'in ardından, ligde kiralık olarak transfer ettiği isimlere en fazla şans veren 2. takım da Beşiktaş oldu.


Goller sağlı-sollu
Bununla beraber Kartal, Süper Lig'de hem sağ hem sol ayak hem de kafayla en az 5'şer gol atan tek takım konumunda... Beşiktaş, sağ ayakla 7, solla 5, kafayla da 5 gole imza attı. 3 gol penaltıdan gelirken, 1 gol de frikikten atıldı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de en golcü 2. takım konumunda...


Kartal'da mesai bugün başlıyor

Dünya Kupası'na verilen aradan faydalanarak izin yapan Beşiktaş, yeni dönem hazırlıklarına bugün saat 16.00'da başlayacak.
Ümraniye'de bir araya gelecek olan siyah-beyazlılar, 10 gün İstanbul'da çalışacak, bu süreç içerisinde de 29 Kasım'da İstanbulspor, 2 Aralık'ta da Karagümrük ile birer hazırlık maçı oynayacak. Kartal'ın Antalya kampı da 5 Aralık'ta başlayacak. Siyah-beyazlılar, 18 Aralık'ta da İstanbul'a dönecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI