Kırmızı kart doğru muydu?

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan derbi maçta yaşanan önemli pzisyonlar; hakem kararlarının gündeme gelmesine neden oldu. İşte detaylar

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig'in 34. hafta derbisinde yaşanan tartışmalı kararlar, eski hakemler tarafından değerlendirildi. Trendyol Süper Lig'in kritik mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Maçı yöneten hakem Volkan Bayarslan'ın verdiği kararlar, eski hakemlerin canlı yayında yaptığı yorumlarla değerlendirildi.

Eski hakemlerin yaptığı yorumlardan bazıları şöyle:

"Al Musrati'ye gösterilen kırmızı kart kararı doğru mu?"

Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran, Al Musrati'ye gösterilen kırmızı kartın doğru olduğunu belirtirken, Deniz Çoban da hakemin bu tür pozisyonları görmesi gerektiğini vurguladı. VAR'ın doğru bir müdahalede bulunduğu ifade edildi.

"Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu?"

Fırat Aydınus'un yorumuyla, yardımcı hakemin bayrağını kaldırmamasının sıkıntı yarattığı ve pozisyonun ofsaytla başlamasının doğru olduğu ifade edildi. Ancak Volkan Bayarslan'ın konsantrasyon kaybı yaşadığı ve maçın sonuna kadar performansının etkilendiği belirtildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI