Konoplyanka'dan açıklama: Ayrılıyorum

Beşiktaş'ın tranfser gözdesi Konoplyanka'dan flaş açıklama

Beşiktaş’ın devre arasında Ryan Babel’in Fulham’a transfer olmasından sonra kadrosuna katmak istediği Ukraynalı oyuncu Konoplyanka konusunda flaş gelişme yaşandı. Schalke 04’te forma giyen yıldız oyuncu, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Schalke göndermek istiyordu

Alman ekibi de devre arasında bu oyuncuyu yüksek maliyeti nedeniyle bir takıma göndermek istemesine rağmen Ukraynalı yıldız takımda kalmıştı. Beşiktaş’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği oyuncunun yıllık 3 milyon Euro istediği ileri sürülmüştü.

Ukraynalı oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasından sonra Siyah-beyazlı yönetimin nasıl bir tavır takınacağı da merak ediliyor. Schalke yönetimi, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Porto deplasmanında alınan 3-1’lik mağlubiyet sonrasında Konoplyanka’nın takımdan 5 arkadaşıyla birlikte gece kulübüne gitmesinden dolayı Ukraynalı futbolcunun biletini kesmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI