Köprüde bayrak asma rekabetini bitiren olay!

Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluğu dünyanın en ünlü köprülerinden biri olan Brooklyn'de kutladı

New York'un simge yerlerinden biri olan Brooklyn Köprüsü'nde buluşan  Beşiktaş USA üyeleri, davul zurna eşliğinde halay çekip, takımlarını ve yöneticilerini öven sloganlar attı. Daha sonra Brooklyn ve Manhattan'ı birbirine bağlayan Brooklyn Köprüsü'nü, ellerinde Beşiktaş ve Türk bayrakları ile marşlar ve şarkılar eşliğinde yürüyerek geçen Beşiktaşlılar, köprüde siyah beyazlı bayrağı dalgalandırdı. Kutlamalara, ailelerinin yanlarında getirdikleri çocuklar da katıldı.



Beşiktaş USA Başkanı Ferruh Zor, iki yıl arka arkaya gelen şampiyonluğun kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Şampiyonluğumuzu sadece Türkiye'de değil, yeni kıtada da kutlamak istedik. Bunun için ABD'nin en ünlü, en görkemli, turistik olarak en güzel yerlerinden biri olan Brooklyn Köprüsü'nde şampiyonluk yürüyüşü düzenliyoruz" diye konuştu.


​​​​​​​Havanın yağmurlu olmasına karşın şampiyonluk kutlamasından vazgeçmediklerini ifade eden Zor, 'Bizim için fark etmez, biz bu yollarda,  yağmurlu havalarda birlikte yürüdük. Türkiye'de donanma ile birlikte gerçekleştirilen muhteşem şampiyonluk gösterisinin bir benzerini olabildiğince, layığıyla ABD'de de Amerikalı Kara Kartallarla birlikte kutladık. Ne mutlu bize" dedi.



Ferruh Zor, kutlamaların yıl içinde düzenlenecek değişik etkinliklerle süreceğini söyledi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI