Kral böyle istedi

''Beşiktaş dün Sivasspor karşısında sadece 3 puanlık bir maça çıkmadı. Puanlarla tarif edilemeyecek bir sezonun en önemli karşılaşmasında galibiyet aradı ve Burak Yılmaz'ın maçın son anlarında attığı golle zirve yarışında "Ben de varım" dedi...'' Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı

Kral böyle istedi 


Beşiktaş dün Sivasspor karşısında sadece 3 puanlık bir maça çıkmadı. Puanlarla tarif edilemeyecek bir sezonun en önemli karşılaşmasında galibiyet aradı ve Burak Yılmaz'ın maçın son anlarında attığı golle zirve yarışında "Ben de varım" dedi. Bir kere daha yazayım; kendini transfer sihirbazı zannedenler; geçen sezon Şenol Güneş'i dinleyip Burak Yılmaz'ı transfer etselerdi Beşiktaş bugün 4. üst üstte 4. şampiyonluğunu kutluyordu. 


Maça dönersek... İlk 25 dakikada hırslı ve istekli futboluyla dikkat çeken bir Beşiktaş vardı. 

Üstelik Vida'nın hazırlanış bakımından keyif verici golünden ayrı olarak hakem Mete Kalkavan ve VAR arkadaşlarının görmezden geldiği bir de penaltısı güme gitti Beşiktaş'ın... 


Gökhan Gönül sahanın yıldızıydı. Ljajic ve Burak Yılmaz takım arkadaşlarını ateşledi. Siyah-Beyazlı takım tıkır tıkır işliyordu. Her şey iyi giderken, "3 puan Beşiktaş'ın" derken ilk devrenin sonlarında; önce Medel gereksiz agresif hareketlerle tansiyonu yükseltti. Ardından da Lens ve Karius'un alışılmış hataları Sivasspor'a golü getirdi. 


Teknik direktör Şenol Güneş, 10 kişi kalma riskine karşı ikinci yarıya Medel-Necip değişikliğiyle başladı. 

Lens demişken.. Boşverin kariyerini, Fenerbahçe'den gelişini! Altyapıdan sağ bek kardeşimiz oynasın çok daha iyi olur... .. 


İkinci yarıda Beşiktaş rakibi karşısında daha baskılı gözükmesine rağmen pozisyon üretmekte zorlandı. Dorukhan takıma dinamizm kazandırmaya çalışırken Necip de sıfır hatayla oynadı. 

Beşiktaş Sivas gibi zor deplasmandan bileğinin hakkıyla 3 puanı aldı. 

Maçın skorunu Burak Yılmaz'ın harika golü belirledi. Eh, adam boşuna "Kral" değil...  


SİNAN VARDAR 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI