Kritik 11 gün

Sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ı önümüzdeki 11 günlük süreçte zorlu bir maraton bekliyor.

Sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş'ı önümüzdeki 11 günlük süreçte zorlu bir maraton bekliyor. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’ndeki Bratislava sınavının ardından ligde Başakşehir ve Trabzonspor’a rakip olacak siyah-beyazlılar, 3 maçı da kazanarak ayağa kalkmanın planlarını yapıyor

Süper Lig'de ilk 4 haftayı 4 puanla geçerek son 15 yılın en kötü başlangıcına imza atan Beşiktaş'ta kazan kaynamaya başladı. Yeni sistem sorunlarının yanı sıra, forvetsizlik ve milyon Euro'luk futbolcuların kötü performansına da çözüm bulmaya çalışan teknik heyet, önündeki 11 günlük süreci kritik dönemeç olarak görüyor. Bu döneme perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Slovakya ekibi Slovan Bratislava ile oynanacak maçla başlayacak olan Kartal, 23 Eylül'de Başakşehir ile sahasında karşılaşacak. 29 Eylül'de ise Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir sınava çıkılacak.

YÖNETİM CİDDİ KARARLAR ALABİLİR
Bu önemli maratonda yeniden ayağa kalkmanın planları içinde olan teknik direktör Abdullah Avcı, oyuncularından kafalarını toparlamalarını ve kendilerini affettirmek için 3 maçı da kazanmalarını istedi. Bu arada zorlu fikstürden çıkacak sonuçları bekleyen yönetimin de olumsuz bir tablo halinde takımla ilgili ciddi kararlar alacağı belirtildi.

VİDA: TAKIMIMI YÜZÜSTÜ BIRAKTIM
Gazişehir maçında kırmızı kart görerek tepki çeken Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida dün bir mesaj yayınladı. Pahalıya mal olan bir hata yaptığını kabul eden Vida, "Takımı yüzüstü bıraktığım için üzgünüm. Taraftarların kızgınlığını anlıyorum. Bunun üstesinden gelip Beşiktaş için elimden geleni yapacağım" dedi. Bu arada Abdullah Avcı'nın kırmızı kart gören Vida ve Elneny için raporunu Başakşehir maçında sonra vereceği öğrenildi.

GÜVEN'E KULÜBE YOLU
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın yokluğunda beklentileri karşılayamayan Güven Yalçın'a kesik geliyor. Bu sezon çıktığı 4 lig maçında sadece 1 gol atabilen 20 yaşındaki oyuncunun, Avrupa Ligi'nde Bratislava ile oynanacak maçta kulübeye çekileceği öğrenildi. Milli futbolcunun yerine iki aday mevcut… Gazişehir maçında son bölümde oyuna girerek bir gol atan Umut Nayir'in forma için büyük şansı olduğu belirtildi. İlk maçına sağ kanatta çıkan Diaby de forvet için bir diğer aday.


Ogün Şahinoğlu-Sabah 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI