Kulübü Bonservis Fiyatını Belirledi

Beşiktaş, sezon başında Sporting Lizbon'dan kadrosuna kattığı Fransız sağ bek Valentin Rosier'nin bonservisi için harekete geçerken, Portekiz ekibi de başarılı oyuncudan beklediği bonservis bedelini belirledi. İşte perde arkasında yaşanan gelişmeler...

Beşiktaş, sezon başında Sporting Lizbon'dan kadrosuna kattığı Fransız sağ bek Valentin Rosier'nin bonservisi için harekete geçerken, Portekiz ekibi de başarılı oyuncudan beklediği bonservis bedelini belirledi. İşte perde arkasında yaşanan gelişmeler... 

Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan kadrosuna kattığı Fransız sağ bek Rosier, performasıyla beğeni topluyor.

Valentin Rosier'nin bonservisini elinde tutan Lizbon kulübü de başarılı futbolcunun performansını yakından takip ediyor.

Beşiktaş başarılı futbolcuyu takımda tutmak istiyor ancak sezon başında yapılan sözleşmede satın alma opsiyonu konulmaması işleri zorlaştırıyor.

Sporting Lizbon'un Rosier için 2019-2020 sezonu öncesi Fransız ekibi Dijon'a 5 milyon Euro ödediği de biliniyor.

Sporx'in haberine göre, Sporting  ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rosier için Portekiz ekibinin en az 5 milyon Euro beklediği öğrenildi.

Siyah beyazlı formayla 4 maça çıkan Valentin Rosier, 2 asist kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI