Kusura bakma Burak!

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Fransız kulübü Lille ile yollarını ayıran Burak Yılmaz siyah beyazlı yöneticilere, “Futbolu Beşiktaş'ta bırakmayı istiyorum, para konuşmam” dese de ret cevabı aldı: Burak'la ilgimiz yok!

Beşiktaş ’ta üçüncü Burak Yılmaz dönemi başlamadan bitti. Geçen sezon yıldızlar topluluğu Paris Saint-Germain’in önünde Lille’i şampiyonluğa taşıyan en önemli isim olan Burak, sözleşmesinin sona ermesiyle Fransız kulübüne veda etmişti. Vakit geçirmeden Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile görüşen tecrübeli yıldız, “Ben Beşiktaş’ın kongre üyesiyim. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak istiyorum. Para konuşmam” talebini iletti.

ÇEBİ 'TRANSFER OLABİLİR' DEMİŞTİ

Fakat kulübün sportif direktörü Ceyhun Kazancı yaptığı açıklamada, "Haberler gerçeği yansıtmıyor. Burak Yılmaz'a ilgimiz yok" ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Burak Yılmaz ve Cenk Tosun sevdiğimiz oyuncular. Bizim şartlarımıza uyarsa neden olmasın” açıklaması yapmıştı. Siyah beyazlıların takımı gençleştirmek istediği biliniyor. Burak konusunda taraftarlar sosyal medyada ikiye bölündü. Kimi gelmesini isterken bir kısmı da yaşlı olduğunu dillendirdi. 

Murad Tamer - Türkiye 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI