Larin Neden İmza Atmıyor?

Süper Lig'de son iki sezondur attığı gollerle takımını sırtlayan Cyle Larin, Beşiktaş ile yeni sözleşmeye imza atmıyor. İşte perde arkasında yaşananlar...

Süper Lig'de son iki sezondur attığı gollerle takımını sırtlayan Cyle Larin, Beşiktaş ile yeni sözleşmeye imza atmıyor. İşte perde arkasında yaşananlar...

Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Cyle Larin'le yaşanan sözleşme krizi bomba etkisi yarattı.

Kanadalı yıldızın yıllık 1.7 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyip 2.7 milyon Euro'da diretmesi sonrası Başkan Ahmet Nur Çebi rest çekip masadan kalkmıştı.

ÇOK ÖNEMLİ DETAYLAR

Fotomaç'ta yer alan habere göre,  Premier Lig'de iki kulüp önümüzdeki sezon için Larin'i transfer etmek istiyor.

Bu kulüplerin Newcastle United ve Watford olduğu öğrenildi.

Cyle Larin'in Ada'dan gelen bu ilgi nedeniyle belirlediği rakamdan geri adım atmadığı ifade edildi.

TAVİZ YOK! 

Daha önce Dorukhan Toköz'le aynı şekilde anlaşamayan ve yıldız futbolcu ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetiminin Cyle Larin konusunda da benzer bir tutum göstereceği öğrenildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin yakın çevresine, "Bizim duruşumuz belli. Ya teklif ettiğimiz rakamı kabul eder ya da yolu açık olsun" ifadesini kullandığı da gelen bilgiler arasında. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI