Larin Süper Teklifi Geri Çevirdi

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'dan gelen yıllık 5 milyon Euro'luk maaşla transfer teklifini kabul etmedi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'dan gelen yıllık 5 milyon Euro'luk maaşla transfer teklifini kabul etmedi. 

Beşiktaş ile henüz sözleşmesini uzatmayan Cyle Larin için transfer döneminin sonuna gelirken Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'dan çok ciddi bir teklif geldi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr, Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e 5 milyon euro net maaş teklif etti, ancak teklif Kanadalı forvet tarafından geri çevrildi.

Cyle Larin'e gelen tranfser teklifleri

Öte yandan, Al-Nassr dışında İngiliz ekibi Brighton, Southampton, West Ham United ve Everton, 26 yaşındaki golcü oyuncuyla yakından ilgileniyor. Bu sezon Beşiktaş ile 22 maça çıkan Larin, 7 gol ve 1 asist kaydetti..

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ise sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ve Cyle Larin'le ilgili bugün açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, Domagoj Vida ve Cyle Larin'in teklif edecekleri ücreti kabul etmeleri halinde iki oyuncuyla da yola devam edeceklerini söyledi.

Başkan Çebi'den Domagoj Vida ve Cyle Larin'e rest

Başkan Çebi, Domagoj Vida ve Cyle Larin'e rest çekerek "Teklif edeceğimiz ücretleri kabul ederlerse bu formayı giymeye devam ederler" ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin Domagoj Vida ve Cyle Larin ilgili yaptığı açıklama 

"Öncelik öz kaynak, oradan yapamadığımız takdirde gelişime açık, hesaplı, henüz doymamış, başarıya aç, gerekiyorsa paraya da aç futbolcu kardeşlerimizi tercih edeceğiz. Domagoj Vida ve Cyle Larin teklif edeceğimiz ücretleri kabul ederlerse bu formayı giymeye devam ederler ama şu anda sözleşmeleri devam ediyor. Oynamaya devam edecekler, sonra da bizim şartlarımıza bakacaklar."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI