Larin Yine Attı... Kanada Dünya Kupası'nda

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cyle Larin'in attığı goller Kanada'yı 36 yıl sonra Dünya Kupası'na taşıdı.

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Cyle Larin'in attığı goller Kanada'yı 36 yıl sonra Dünya Kupası'na taşıdı. Larin, 15 maçta attığı 13 golle elemelerin en golcü futbolcusu oldu.

Kanada tam 36 yıl sonra Dünya Kupası'nda. Son 2 sezonda attığı gollerle Kanada tarihinin en golcü futbolcusu olan Beşiktaşlı Cyle Larin, Jamaika karşısında da resital yaptı.

GOL PERDESİNİ AÇTI

Maçın 13. dakikasında Beşiktaşlı Larin, Kanada için gol perdesini açtı. Ardından Buchanan'ın attığı golde pay sahibi oldu. 62. dakikada oyundan çıktı. Beşiktaş'ın kaptanı Atiba da 62. dakikada oyuna dahil oldu. Kanada'nın diğer 2 golü son dakikalarda geldi.

BÜYÜK SEVİNÇ

13 maç sonunda 28 puana ulaşan Kanada, bitime 1 maç kala liderliği garantiledi. Kanada 36 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. Futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

EN GOLCÜSÜ

Larin, Kanada ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek. Kanada tarihinin en golcü futbolcusu olan Larin, Milli Takım'daki performansı ile parmak ısırtıyor. Elemelerde 15 maçta 13 gol kaydetti. Elemelerin en golcü futbolcusu oldu.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Cyle Larin'in sezon sonu mukavelesi bitiyor. Siyah-Beyazlılar elini çabuk tutmazsa 26 yaşındaki golcü yuvadan uçabilir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI