Larin'deki gerçek sıkıntı

Beşiktaş'ta Cyle larin takımda kalmak istiyor ama menajeri büyük sıkıntı çıkarıyor.

Cyle Larin Beşiktaş'ta kalmak istiyor... Ancak menajeri işleri yokuşa sürüyor. Oyuncunun menajeri, mevcut maaşı olan 1.5 milyon Euro artı 1.5 milyon Euro'da imza parası öneren siyah-beyazlı ekipten daha iyi bir sözleşme bekliyor...

Beşiktaş'ta Cyle Larin'in geleceği merak konusu... Kanadalı oyuncu Burak Elmas'la anlaşmıştı ancak Galatasaray'daki karışıklıklar oyuncunun planlarını bozdu... Larin tekrardan yön değiştirerek siyah-beyazlıların teklifini düşünmeye başladı.

LARİN SICAK BAKIYOR, MENAJERİ İŞLERİ YOKUŞA SÜRÜYOR

Fotospor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Kanadalı golcüye şuanda kazandığı 1.5 milyon Euro'dan devam etmesi halinde bir kereye mahsus 1.5 milyon Euro'luk imza parası önerdi. Larin bu teklife sıcak baksa da, menajeri işleri yokuşa sürüyor... 

SERGEN YALÇIN'LA KENDİNİ BULMUŞTU

Kanadalı golcü Sergen Yalçın'ın gelişiyle birlikte formunun zirvesine çıkmıştı... O sezon 45 maça çıkan Larin 23 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon ise 37 maça çıkarken 25 kez ilk 11 başladı, 8 gol 1 asistlik skor üretti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI