Larin'den Transfer Açıklaması

Cyle Larin'den takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cyle Larin, Siyah-Beyazlı takımın Türkiye Kupası'nda Rizespor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cyle Larin, şunları söyledi; "takım olarak çok çalışıyoruz, her maç işimizi iyi yapıyoruz. Maçları kazandığımız için çok mutluyuz.  Pazar günü Galatasaray ile önemli bir derbiye çıkacağız ve tabii ki bu maçtan da galibiyet hedefliyoruz. Derbiyi kazanıp serimize devam etmek istiyoruz. Biz büyük takımız ve bu maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." 

Larin kendisi hakkında çıkan transfer söylentileri için şöyle konuştu; "Geçtiğimiz sezon Belçika'da çok çalıştım ve futbolumu geliştirmeyi hedefledim. Şu anda Beşiktaş'tayım ve başka bir şey düşünmüyorum. Yazın bir transfer durumu olursa konuşuruz ama şu an somut bir şey yok." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI