Larin'in Kaderini Değiştiren Defter

Şenol Güneş’in “Bundan birşey olmaz. Kim nereden bulmuş?” dediği ve kiraya verdirdiği Kanadalı oyuncunun yaşadığı patlama gündem oldu.

Şenol Güneş’in “Bundan birşey olmaz. Kim nereden bulmuş?” dediği ve kiraya verdirdiği Kanadalı oyuncunun yaşadığı patlama gündem oldu. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın geçen sezon Belçika’da asist rekorları kıran Larin’i ilginç bir şekilde kazandı. Kanadalı oyuncu kampa geldiği gün. 

Bir defter hediye etti

“Her gün deftere 10 gol yazacaksın, sen başlatıp, finali sen yapacaksın” dedi. Yazdığı golleri antrenmanlarda ve maçlarda atmasını istedi. Kanadalı oyuncu deftere yazdığı her golü ertesi gün idmanda, maçta attı. Atmayı denedi. Attı. Atamadı.

Ancak deftere yazdığı golleri atmayı hep denedi. Sergen Yalçın da kontrol etti. Bir yerden sonra başka gol şekli kalmadı. Ancak Larin ezbere gol atmaya başladı. Her maçta benzer goller atmasının sırrı ise o defterde gizli.

Kanadalı oyuncu ezbere oynadığı için diğer arkadaşları gibi yorulmuyor. Maçlardan sonra bir 90 dakika daha oynayacak güçte olması dikkat çekiyor. Larin’i Beşiktaş tarihinin en pahalı oyuncusu olarak satma hedefi koyan Sergen Yalçın’ın yeni hedefi mevkisi değiştiği zamanlarda zorlanan Kanadalı oyuncuyu buna da alıştırmak.

SERGEN’DEN N’KOUDOU’YA: DİĞERLERİ ÇALIŞIP,  SEN ÇALIŞMADAN

Beşiktaş’ın üzerinde çalıştığı bir başka oyuncu ise Kevin N’Koudou… yetenek olarak kendisine benzettiği Fransız oyuncuyla sürekli konuşuyor. N’Koudou’ya, “diğer oyuncuların çok çalışıp yapabildiği şeyleri, sen çok çalışmadan yapabilirsin. Profesyonel değilsin. Hiç de olamayacaksın. Çünkü sen busun. Oynadığın maçlarda en ağır darbeleri sen alacaksın.  Çünkü çok topla oynuyorsun. Darbe almamak mümkün değil” dedi.

Daha önce “müzmin sakat” olmakla eleştirdiği Fransız oyuncuya, “hem topu seveceksin, hem darbe aldığında canın çok yanacak, hem sakatım diye idmana çıkmayacaksın. Böyle bir şansın yok. Devam etmek istiyorsan önce tüm idmanlara çıkacaksın” diye ikna etti.

Fotospor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI