Larin'in yeni takımı resmen açıklandı

Cyle Larin'in Club Brugge macerası sadece 6 ay sürdü. İşke Kanadalı oyuncunun yeni takımı...

Yaz aylarında sözleşmesinin bittiği Beşiktaş'tan ayrılarak Belçika ekibi Club Brugge'e transfer olan Cyle Larin'in yeni takımı da resmen açıklandı.

Beşiktaş 'ın eski oyuncularından Cyle Larin, Club Brugge'de de istediğini bulamadı. Kanadalı oyuncu, 6 ayın sonunda Belçika ekibinden ayrıldı. 


3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI

2018'de Orlando'dan Beşiktaş'a transfer olan Cyle Larin, 2019-20'de Zulte Waregem'de kiralık bir dönem geçirmişti. 2022'de sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yaz aylarında bir başka Belçika ekibi Club Brugge'e transfer olan Cyle Larin, yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Larin'in Club Brugge macerası ilk 6 aylık süreçte pek de iyi gitmedi. Belçika ekibi ile toplam 13 maça çıkan Larin, sadece ligde 1 gol atmayı başarabildi. Takımın başarılı Şampiyonlar Ligi macerasında sadece 12 dakikalık rol alabildi.


MİLLİ TAKIMDAKİ ROLÜ DE DÜŞTÜ

Kanada'nın 36 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmasında en büyük pay sahiplerinin başında Cyle Larin geliyordu. Elemelerde 16 maçta 13 gol atan Larin, gol krallığı ile ülkesini Dünya Kupası'na taşımıştı. Dünya Kupası'nda ise 3 grup maçında toplam 139 dakika süre alırken skora katkı yapamadı. 

LARİN'İN YENİ ADRESİ

Cyle Larin'in ismi bir süredir İspanyol ekipleriyle anılıyordu. Cadiz'in kendisini kadroya katmak istediği aktarılmaktaydı. Larin'in yeni durağı Cadiz olmasa da yine bir La Liga ekibi oldu. 


VALLADOLID TRANSFERİ AÇIKLADI

İspanya La Liga ekiplerinden Valladolid, Cyle Larin'in satın alma opsiyonu olan bir kiralama anlaşmasıyla kadroya katıldığını belirtti. 6 ay kiralık olarak Valladolid forması giyecek Kanadalı oyuncu, sezon sonunda da satın alma opsiyonunun kullanımı ile takımda kalabilir. Club Brugge, 3 senelik bir sözleşme ile yatırım yaptığı Larin'den vazgeçmiş gözüküyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI