Leicester'dan Ghezzal'e 'Beşiktaş' Uyarısı

Beşiktaş'ın Rachid Ghezzal transferinde flaş gelişme

Beşiktaş ile Leicester City teknik heyetinin arası Rachid Ghezzal yüzünden açıldı… Siyah-beyazlı takımın teknik heyeti Ghezzal’ın tüm fiziki durumunu takip etmek için Cezayirli oyuncuya polar saat gönderdi. Bu polar saat 24 saat Ghezzal tarafından kullanılıyor. Bu sayede tüm fizyolojik değişiklikleri kaydediliyor. Oyuncunun fiziki durumu Beşiktaş’ın futbolcu sağlık datasına ekleniyor.

Dünyanın pek çok takımında olduğu gibi bu polar saatler Leicester City tarafından Ghezzal’e de verilmiş durumda. Ancak farklı bir aplikasyon yüklü.

Fotspor'un haberine göre, Ghezzal gelecek sezon Beşiktaş’ta oynayacağına inandığı için Leicester’ın verdiği polar saati zaman zaman kullanma konusunda dikkatsiz davranınca uyarı aldı. Antrenörler kendilerinin verdiği polar saat yerine farklı bir aplikasyonlu saatin kullanılması yüzünden Ghezzal hakkında rapor hazırladılar. Leicester City teknik direktörü David Moyes, Cezayirli oyuncu, “hala bizim oyuncumuzsun. Bizim kurallarımız geçerli” diye uyardı.

Leicester City teknik heyetinden de Beşiktaş teknik heyetine, centilmenlik uyarısı geldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI