Lens Gidiyor; Yerine İki İsim Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta transferde son dakika...

Süper Lig’e koronavirüs nedeniyle verilen arada hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta idare de bir yandan yeni dönemin planlaması için çalışmalara devam ediyor.

Önümüzdeki seri maaş bütçesini büyük ölçüde azaltacak olan siyah-beyazlılarda bonuslar hariç 2.2 milyon Euro’luk maliyeti olan Jeremain Lens ile yolların ayrılması birinci hedef;..

Geldiğinden bu yana beklentilerin altında kalan Hollandalı futbolcunun, 2022’ye kadar sözleşmesi bulunsa da idare en az hasarla bu kontratı sonlandırıp maaş bütçesinde hatrı sayılır ölçüde konum açmayı planlıyor.

GYASI İMZAYA YAKIN

Lens’in ayrılmasının akabinde ise Beşiktaş idaresi amaçlarını belirledi. Teknik yönetici Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda kanat ortamı için iki ismi gündemine alan siyah-beyazlılar, Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya’dan seri ahir ayrılacağını açıklayan Edwin Gyasi ile büyük ölçüde anlaştı. Beşiktaş’ın Ganalı futbolcu ile 2 yıllık imzaya yakın olduğu kaydedildi.

28 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; Beşiktaş için “Beşiktaş çok büyük bir ekip. Şu anda aktarımla ilgili çok çokça bir şey söyleyemem, ne olacağını daima birlikte göreceğiz” tifadesini kullanmıştı. 

YINE GÖKHAN TÖRE

Beşiktaş’ın kanat nahiyesi için vesair gayesi ise eski yıldızı Gökhan Töre… Sergen Yalçın’ın, dönem başında Yeni Malatyaspor’dayken aktarımına onay verdiği yıldız futbolcuyu Beşiktaş’a da istediği öğrenildi. Şark ekibi ile 1+1 yıllık bağıdı bulunan Töre, dönemin bitmesinin akabinde bu opsiyonu kullanmayarak elverişli bir fiyatla yine Kartal olacak.

GÖKHAN TÖRE İÇİN AÇIKLAMA

Öte yandan Yeni Malatyaspor Yöneticisi Adil Gevrek, Gökhan Töre ile ilgili olarak “Gökhan Töre bizim için çok değerli bir oyuncu. Opsiyonu kullansak da gidebilir. 8 maçı oynadıktan sonra oturur, konuşuruz. Gökhan Töre isterse Beşiktaşla da Gökhan’la da konuşuruz.” açıklamasını yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI