Leverkusen'den Beşiktaş'a Amiri yanıtı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında listesine aldığı Nadiem Amiri için Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen ile iletişime geçmiş ve oyuncuyu bir yıllık kiralamak istediklerini iletmişti. Oyuncunun yüksek maaş yükünden ötürü bu konuda maaşının yarısını ödemeyi teklif eden siyah beyazlılara, Alman ekibinden yanıt geldi. Leverkusenli yetkililer, Nadiem Amiri için Beşiktaş’ın yaptığı teklifi reddetti. Alman ekibi Beşiktaş’a, oyuncuyu 9 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satabileceklerini belirtti.

Öte yandan Alman basınına konuşan Leverkusen teknik direktörü Gerardo Seoane, Nadiem Amiri ile ilgili olarak; “Nadiem Amiri, ona istediği süreleri veremeyeceğimizi biliyor. Bunu geçen sezon da kendisine ilettik. Burada olduğu sürece her oyuncudan %100 faydalanırız.” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI