Liverpool'dan Karius'a tam destek

Liverpool Kulübü, Beşiktaş'ta yediği gollerle eleştirilen Loris Karius'a sahip çıktı.

Beşiktaş’ta özellikle Fenerbahçe, Kayserispor ve Konyaspor maçlarında yediği hatalı gollerle dikkat çeken Loris Karius’a kulübe Liverpool’dan destek geldi. Alman kaleci, hafta içinde de parasını alamadığı için Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etmişti.

Menajeri ile görüşüp destek verdiler

İngiltere’nin Kuzey Bölgesi’nen etkili gazetelerinden Liverpool Echo’da yer alan habere göre İngiliz Kulübü yetkilileri İstanbul’da sıkıntılı günler geçiren Alman kalecinin menajeri ile görüşüp onun yanında olduklarını ifade ettiler. Öte yandan İngiliz Kulübü’nün Karius’un Beşiktaş’ta hep ilk 11’de oynamasından dolayı mutlu olduğunu da dile getirdikleri kaydedildi.

Loris Karius’un bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor

Gazetenin  haberine göre İngiliz Kulübü yetkilileri, Beşiktaş’ta bir yıl yıl daha kiralık kontratı bulunan kalecinin Şenol Güneş tarafından basın toplantısında eleştirilmesini de doğru bulmadıklarını da söyledikleri de öğrenildi.  Diğer yandan Beşiktaş yönetimi de bir yıl daha kontratı bulunan kaleci ile sezon sonunda yollarını ayırabilmek için Liverpool kulübü yetkilileri ile önümüzdeki günlerde görüşme yapmak istediği biliniyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI