Ljajic, Lens Ve Douglas'ta Son Dakika

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Beşiktaş Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas için çözüm arıyor. Kadro dışı bırakılan 3 futbolcu da sözleşmelerini feshetmedi.

NTV'de yer alan habere göre; Beşiktaş  yollarını ayırmak istediği Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas Santos ile anlaşma sağlayamadı. Siyah beyazlılardan yıllık 3.2 milyon Euro alan Ljajic için Sampdoria ve PAOK girişimlerde bulunmuş ancak bu transfer resmiyet kazanamıştı.

Sözleşmesini feshetme aşamasına gelen Lens ise yapılan son görüşmede karar değiştirdi. Yıllık 1.8 milyon Euro ücreti olan Hollandalı oyuncu, Fatih Karagümrük ile anlaşma aşamasına gelmişti. Sözleşme feshi gerçekleşmediği için transfer askıya alındı.

Douglas’ta da durum farklı değil. Brezilyalı oyuncu sözleşme feshini kabul etmedi.

Beşiktaş ile 1 yıl daha kontratı olan 3 futbolcu için yeni gelişme olmaması halinde kadro dışı durumları devam edecek.

Siyah beyazlı kulüp, takımda yer almayacak 3 oyuncunun toplam 6 milyon Euro olan yıllık ücretlerini ise ödemek durumda kalacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI