Ljajic'in Derdi Başka!

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru düşüşe geçen Adem Ljajic, bir türlü toparlanamadı. Boşnak asıllı futbolcunun eski sevgilisi Sofija Milosevic'i unutamadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru düşüşe geçen Adem Ljajic, bir türlü toparlanamadı. Boşnak asıllı  futbolcunun eski sevgilisi Sofija Milosevic'i unutamadığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın 2018 yılında Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic, ilk sezonunda iyi bir performans sergileyince bonservisiyle birlikte transfer edilmişti.

Ancak geçtiğimiz sezon düşüşe geçen, bu sezon ise adeta yedek kulübesine hapsolan Adem Ljajic'in  özel hayatında sorunlar yaşadığı ortaya çıktı.

ÇEBİ: ADEM LJAJİC KENDİ BİLİR! 

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Nur Çebi'nin "Ljajic'in iyi yaşamadığı kulağıma geliyor. Düzelmezse kendi bilir" şeklindeki açıklamasının ardından, TRT Spor yorumcusu Tümer Metin'in de "Kız arkadaşıyla sorunu var diye oynamıyor" diyerek isim vermeden Ljajic'i işaret etmesi , 29 yaşındaki futbolcunun yaşadığı sorunu iyice gün yüzüne çıkardı.

Adem Ljajic'in eski sevgilisi Sofija Milosevic'i unutamadığı ve Milosevic'in milli takımdan arkadaşı Luka Jovic ile birlikte olmasına çok üzüldüğü öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI