Loris Karius kapışılamıyor

2018 yılının yaz transfer döneminde Liverpool'dan Beşiktaş'ın yolunu tutan Alman kaleci Loris Karius,'a teklif yağıyor.

2018 yılının yaz transfer döneminde Liverpool'dan Beşiktaş'ın yolunu tutan Alman kaleci Loris Karius, sezon sonunda siyah-beyazlı ekipten ayrılacak. 2 yıllık kiralık sözleşmesi bitecek olan deneyimli file bekçisi için 3 takım devreye girdi. Belçika basınında yer alan habere göre, Portekiz ekibi Sporting, İngiliz temsilcisi West Ham United ve Belçika takımı Anderlect, Karius'u kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ın büyük umutlarla Premier Lig ekibi Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius'un Türkiye kariye adeta kabus gibi geçti. 2018 yılında geldiği siyah-beyazlı takımda ikinci sezonunu yaşayan Alman kaleci ile yollar ayrılacak.

Sezon sonunda kiralık kontratı bitecek olan 26 yaşındaki kaleci ile yeniden anlaşma sağlanmayacak. Beşiktaş'ın göndereceği Karius için Avrupa kulüpleri ise şimdiden sıraya girdi.

Belçika basınında yer alan habere göre, 3 takım Liverpool'un kapısını çalacak. Deneyimli eldiveni Portekiz'in önde gelen kulübü Sporting'in yanı sıra bir başka Premier Lig ekibi West Ham ile Belçika takımlarından Anderlecht istiyor.

Öte yandan West Ham United'ın Karius'un bonservisini almak için 6 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Karius bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 maça çıkarken kalesinde 46 gol gördü.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI