Loris Karius: Saçmalık...

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Karius'un açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

"Yazılanlar saçmalıktan ibaret"

Herhangi bir sorun olmadı. Zaten yazılanların çoğu saçmalıktan ibaret. Tek sorun benim özel hayatım üzerinden ya da sportif performansım üzerinden spekülasyon yapan medyayla alakalı. Buna neden ihtiyaç duyuyorlar anlamıyorum. Adını bile duymadığım kadınlarla beni yan yana yazıyorlar. Bunun kulüp içinde bir karşılığı, negatif geri dönüşünü de yok.

"Hikaye hep Türkiye'den çıkıyor"

Onlar da Türkiye'de olan biteni yazıyorlar. Aslında kopyala-yapıştır yapıyorlar. Aslında tüm hikaye Türkiye'den çıkıyor. 

"Konsantrasyon kaybım yok"

Herhangi bir konsantrasyon sorunum yok. Takım arkadaşlarım için de kolay değildi. Kadroda değişiklikler oldu. Bazı maçlarda iyi performans göstermedik. Doğru. Ama bunu 1-2 oyuncu üzerinden okuyamazsınız. 11 oyuncuyla oynanan bir oyundan bahsediyoruz. Ligin ikinci yarısında iyi bir performans göstermek durumundayız. 

"Daha az gol yemek isterim"

Tabi ki ben de az sayıda gol yemek isterim. Kaleci gol yediğinde her zaman hayal kırıklığına uğrar. Umarım ikinci yarıda daha fazla maçı gol yemeden tamamlarız. 

"Buradaki 1 numaralı kaleci benim"

Ben yazılan ve çizilenleri dinleseydim çoktan Liverpool'a dönmüştüm. Ben iyi bir kaleci olduğumu düşünüyorum. Ayrıca buradaki 1 numaralı kaleci de benim.

"Zirveye tekrar döneceğimize inanıyorum"

Bizden 4 puan öndeler. Ama şampiyonluk için şansları ve potansiyelleri var. Zirveye tekrar döneceğimize inanıyorum. Ama işler her an değişebilir. Biz gereksiz puan kaybı yaptıysak onlar da yapabilir. Kesinlikle pes etmeyeceğiz. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI