Loris Karius'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'ın file bekçisi Loris Karius, ''Kalmak istiyorum'' dedi.

Beşiktaş’ın sezon başında iki yıllığına Liverpool’dan kiraladığı Alman kaleci Loris Karius, yeni sezonda da Siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini açıkladı. Yediği hatalı goller nedeniyle Şenol Güneş ve Beşiktaş taraftarının tepkisini çeken Karius, son haftalardaki performansı ile dikkat çekti.

Umut Güner ile görüştü

Öte yandan hafta içinde Asbaşkan Umut Güner ile bir araya gelen yıldız oyuncunun Siyah-beyazlı takımda yoluna devam etmek istediği kaydedildi. Hürriyet’te yer alan habere göre Alman kaleci, “İlk dönemde uyum sorunu yaşadım. Takım arkadaşlarım en kötün günümde bana sahip çıktılar. Şu anda takım olarak en üst düzey performansa sahibiz. Yönetim isterse 1 yıllık opsiyonumu kullanıp kalmak istiyorum. Ancak yine de benimle ilgili sorun olursa, kulübe saygı gösteririm” dedi.

Asbaşkan Umut Güner’in de yönetim ve teknik ekip olarak kendisinden memnun olduklarını, zamanı geldiğinde sözleşme konusunu görüşeceklerini bildirdi. Başkan Fikret Orman da Alman kaleci ile ilgili kararı yeni sezonda ve yeni teknik adamla vereceklerini daha önceden açıklamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI