Lucas Joao ve David Okereke...

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Gelecek sezon için çalışmalara başlayan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için de hamlelerini yapmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda yönetim, teknik direktör Valerien Ismael'in isteği doğrultusunda eksik bölgeleri doldurmak istiyor. İşte Beşiktaş transfer haberleri... (BJK Haber transfer)

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiltere’den The Athletic’in haberine göre Beşiktaş, 28 yaşındaki Angolalı santrfor Lucas Joao için Reading’e 3 milyon Pound’luk resmi teklifte bulundu. Siyah-Beyazlı kulüpten üst düzey bir kaynak, teklif yaptıkların,ı ancak henüz Reading’den kendilerine resmi bir cevap gelmediğini söyledi.

Beşiktaş, Fassnacht’ı istiyor

Kara Kartal, transferde gözünü Christian Fassnacht’a çevirdi. Teknik direktör Valerien Ismael’in, Young Boys’ta forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli kanat oyuncusunu kadrosunda görmek istediği belirlendi. Christian Fassnacht sağ ve sol kanadın yanı sıra, orta sahada da görev yapabiliyor. Valerien Ismael’in, golleri ve asistleriyle hücuma ciddi katkı veren Fassnacht’ı “joker” olarak düşündüğü aktarıldı.

Nijerya'dan golcü 

Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündeminde hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş’ın golcü için çalışmaları devam ederken, Nijerya basını, David Okereke ismini ortaya attı. Club Brugge’ün 2019’da 8.2 milyon Euro’ya transfer ettiği 24 yaşındaki golcü futbolcu, geçen sezon Venezia’da kiralık olarak 32 maça çıktı ve 7 gol, 1 asistle oynadı. Bireysel olarak iyi bir sezon geçirmesine rağmen takımının küme düşmesini engelleyemeyen Onereke’yi, Torino ve Lazio’nun da istediği vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI