Lucescu: Yazıklar olsun

Fenerbahçe tribünlerinden 'Vladimir Putin' tezahüratı tartışma yarattı.

Dinamo Kiev, Fenerbahçe deplasmanında 57. dakikada Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli taraftarlar golün şokunu yaşarken, sarı lacivertli taraftarlar rakip oyuncunun kışkırtıcı gol sevinciyle sinirlendi! Fenerbahçe tribünlerinden 'Vladimir Putin' tezahüratı geldi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynanan Fenerbahçe-Dinamo Kiev karşılaşmasında, konuk takım 57. dakikada 1-0 öne geçti.

53. dakikada 10 kişi kalan temsilcimiz, 4 dakika sonra kalesinde golü gördü. Dinamo Kiev’in Ukraynalı futbolcusu Buyalsky, attığı golden sonra kale arkasındaki tribünler önünde kışkırtıcı şekilde sevinince Fenerbahçe taraftarları tepki gösterdi. Islıklanan oyuncu abartılı ve kışkırtıcı sevinci sonrasında İtalyan hakem Massimiliano Irrati’den sarı kart gördü.

TRİBÜNLERDEN PUTİN TEZAHÜRATI

Fenerbahçe taraftarları, Dinamo Kiev oyuncusunun bu hareketinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adını bağırdı!

Rusya’nın işgali altında olan Ukrayna’nın en büyük iki takımından biri olan Dinamo Kiev’e tepki göstermek isteyen Fenerbahçe taraftarlarının ‘Vladimir Putin’ tezahüratı, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Lucescu: Yazıklar olsun! 

Dinamo Kiev teknik direktörü Mircea Lucescu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yer almadı. Fenerbahçeli taraftarların 'Putin' tezahüratları yapmasına tepki gösteren tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI