Lucescu'dan Beşiktaş'a ''Kazan kazan Projesi'' teklifi

Mircea Lucescu, daha önce Galatasaray'a yaptığı teklifi, bu sefer Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a sundu.

Mircea Lucescu, daha önce Galatasaray'a yaptığı teklifi, bu sefer Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a sundu. 

Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek’in birinci amacı Mircea Lucescu’ydu… Rumen teknik adam teklifini redddip milli takıma gidince Özbek, Fatih Terim’i takımın başına getirmişti. O dönemde Lucescu kendisi ile görüşmek için Romanya’ya giden Galatasaraylı yöneticilere bir plan iletmişti. Rumen teknik adamın aynı planı Fikret Orman’ın da önüne koyduğu bildirildi.

İddiaya göre; 73 yaşındaki Lucescu’nun gözü, teknik direktörlük değil sportif direktörlüğün de üzerinde CEO'luk görevinde. Oğlu Razvan Lucescu ile birlikte göreve gelmek istiyor. Razvan takımı çalıştırırken kendisi de parayı yönetecek. Shakhtar'a getirdiği sistemi Beşiktaş’a getirecek.

Güney Amerika’dan gelecek vaat eden futbolcuları transfer edecek. Sadece para harcayan değil kazanan da bir takım yaratacak. Güney Amerika’dan gelecek futbolcular aynen Shakhtar'da olduğu gibi, pişirilecek sonra da Avrupa piyasasına sunulacak. Özbek’e kabul ettiremediği bu projesini Lucescu, Orman’a bir kaç kez "kazan-kazan" diye anlatmıştı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI