Lucescu'dan flaş Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’ten sonra ismi Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen isimlerden Mircea Lucescu’dan açıklama geldi.

 Başkan Fikret Orman da hafta içinde Uşak’ta katıldığı bir etkinlikte Rumen teknik adamın listelerinde yer aldığını açıklamıştı.

Adımın Beşiktaş ile anılıyor olması normal

Fanatik gazetesine açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu, adının Beşiktaş ile geçiyor olmasını normal değerlendirerek, şunları ifade etti: “Adım Beşiktaş’la anılıyor olabilir. Normal. Ama geleceğimle ilgili konuşmak istemiyorum. Size sadece olanları anlatmak istiyorum. Gidiyorum ama önemli maçları izlemek için Türkiye’ye geleceğim. Şimdi benim için en önemli şey oğlumu (Razvan) şampiyon olurken izlemek. Ligin yanında Yunanistan Kupası’nı da alabilir. Tıpkı geçen sene olduğu gibi. Onunla gurur duyuyorum. Razvan artık zor gelir. Çok söyledim Türkiye’deyken, Türk kulüpleri neden onu düşünmez diye ama olmadı. Bundan sonra mümkün olmaz herhalde. Yunanistan’daki başarılarının ardından muhtemelen Avrupa’nın büyük kulüplerine gidecektir” dedi.

Mircea Lucescu: Şenol Güneş başarılı olacaktır

Kendisinden sonra A Milli Takım’ın başına gelen Şenol Güneş’in çok başarılı olacağını inandığını kaydeden Lucescu, “Süper Lig’de görev yapan tüm hocalarla en az iki kez görüştüm. Bu toplantıların çoğu Antalya’da oldu. Gençlere şans vermelerini istedim. Şenol (Güneş) ile konuştum. Bak sana takım hazırlıyorum. Dorukhan ve Güven’i Milli Takıma almak istiyorum ne diyorsun dedim. Koordineli çalıştığımıza inanıyorum. Bundan sonra kurulan sistemden taviz verilmemeli. Eldeki yetenekli oyuncular, tecrübelensin diye alt liglere yollanıyor ve unutuluyorlar. Sonrasında onlar da kendilerini bırakıyor. Sağlıksız yaşayıp kötü alışkanlıklar elde ediyorlar. 30 yaşın üstündeki bir takımın yaş averajını düşürdüm. Gençleri monte ettim. Görevimi de başarılı bir şekilde bitirdiğime inanıyorum. Türk futbolseverlere çok teşekkür ediyorum. Milli Takımlarını desteklemeyi sürdürsünler. Şenol Güneş, çok çalışkan biri. Ona başarılar diliyorum.. Ve Sergen.. Onu seviyorum ve biliyorum ki o da beni seviyor. Çok zeki, teknik direktörlüğünü de çok beğeniyorum. Daha da başarılı olacaktır.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI