Lütfen Fazla Şişirmeyin!

Sinan Vardar'ın Fotomaç Gazetesi'ndeki köşe yazısı...

Kazanan haklıdır 

90 dakika boyunca pozisyon az ama tempo oldukça yüksekti. 6 eksikle gelen Gaziantep'in de 3 puan taktiğiyle maça çıkması heyecanı bir kat daha artırdı. Beşiktaş az pozisyon bulduğu maçta galibiyete uzanarak taraftarlarına güzel bir hediye verdi. 

Beşiktaş pozisyon üretmekte zorlanırken kalesine gelen üç önemli şutta Ersin başarılı kurtarışlarıyla siyah-beyazlı takımı ayak tuttu. 

Pjanic ve Ghezzal'in istekli oyunu Beşiktaş'ın önemli artılarıydı. Rosier ve Rıdvan kanat bindirmeleri başarılı, savunmada forma giyen Necip yine çok savaşan bir asker gibiydi. 

Ama Beşiktaş'ın hatlar arası fazlasıyla kopuktu. Savunma, orta saha ve hücum oyuncuları sanki başka maçlar oynuyor gibilerdi. 

18'lik Emirhan İlkhan dün sahada sırıtmadı ama özellikle topsuz oyuna çalışması gerek. Emirhan iyi kumaş... Manşetler onu süslüyor, herkes onu konuşuyor ama yıldızını parlamasını beklediğimiz bir gence biraz fazla ilgi gösterildiği bir gerçek... Aman Beşiktaşlı dostlar gençler bizim geleceğimiz, lütfen onları gerçek yıldız olmadan fazla şişirmeyelim! 

Beşiktaş teknik Direktörü Önder Karaveli 60. dakikada Güven ve Emirhan'ın yerlerine Oğuzhan ve Larin'i oyuna alarak maça damgasını vurdu. Oğuzhan hatlar arasında kopukluğa çare olurken Larin rakip savunmayı yıprattı. Bravo Hocam... 

Batshuayi bu takımın golcüsü değil gibi ama çok çabalıyor. Dün attığı gol ona da büyük moral oldu. 

Dünkü güzel mücadelede hakem Arda Kardeşler her zamanki gibi sırıttı.  İlk yarının sonlarında Batshuayi'nin ceza sahası içinde kasti olarak ayağına basılması kırmızı kart olmalıydı. VAR bizi şaşırtmadı ve yine şovunu yaptı ve bu bariz pozisyonu görmemezlikten geldi. 

Gaziantep'te özellikle Ertuğrul, Recep ve Muhammed'i çok beğendim. Kırmızı-Siyahlı ekip bu ligde çok canlar yakar. Erol Bulut ve ekibini pozitif  futbollarından dolayı tebrik ederim. 

Ahmet Çalık'ın ölüm haberini alınca çok üzüldüm. Futbol sahalarımızın efendi ve iyi savunmacısıydı. Onu ilk izlediğimde Beşiktaşlı yönetici arkadaşlara önermiştim. Ailesine sabırlar dilerim. Türk Futbolunun başı sağolsun. 

Sinan Vardar 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI