Malatyaspor-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Lider Trabzonspor'la arasında 16 puan fark bulunan siyah-beyazlılar, son sıradaki rakibini devirip çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde 11 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor da güçlü rakibini mağlup edip kötü seriye son vermeyi hedefliyor.  Peki, Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda CANLI yayınlanacak? İşte Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçına dair tüm bilgiler ve muhtemel 11'ler...

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Lider Trabzonspor'la arasında 16 puan fark bulunan siyah-beyazlılar, düşme hattındaki rakibini devirip çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde 11 maçtır kazanamayan son sıradaki Yeni Malatyaspor da güçlü rakibini mağlup edip kötü seriye son vermeyi hedefliyor.

YENİ MALATYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçı 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI