Mandzukic Bitti!

Beşiktaş yönetiminin transfer listesinin başında yer alan Mario Mandzukic, Milan'la anlaştı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın da açıkladığı ünlü golcü Mario Mandzukic, bir süredir görüşmeler yaptığı Milan ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'de ikinci yarı öncesi hücum hattına bir takviye gerçekleştirmeyi planlayan Beşiktaş'a teknik direktör Sergen Yalçın'ın da ilgilendiklerini belirttiği Hırvat golcü Mario Mandzukic'ten olumsuz haber geldi. Hırvat oyuncu, İtalya Serie A'de şampiyonluk mücadelesi veren Milan ile anlaşma sağladı. 

Nicolo Schira'nın haberine göre Mandzukic, Milan ile sezon sonuna kadar bir sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Hırvat golcünün yarım sezonluk 1.5 milyon Euro artı bonuslar şeklinde bir kazancı olacağı vurgulandı. 

İlk seçeneği Milan için birçok teklifi reddettiği açıklanan Mandzukic'in transferi önümüzdeki 48 saat içinde sağlık kontrolleri ve resmi imza ile sonuçlanacağı belirtildi. 

Daha önce İtalya'da Juventus forması giyen ve 2020'nin ocak ayında Katar ekibi Al Duhail'e transfer olan Mandzukic, 1 senelik aranın ardından Milan formasıyla yeniden İtalya Serie A'ya dönmüş oldu. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI